Friday, February 25, 2011

Menjala di kala pagi

video

Amatur menjala....teringin nak cuba guna teknik lain....inilah hasilnyer...

Monday, February 14, 2011

Saturday, February 12, 2011

Low Fat Chocolate Moist Cake (Kukus)


8" Dia. X 2" Tebal...


Kawanku Nida tetiba plak teringin nak makan kek buatan aku yang dia makan masa b'day mimin aritu...nak tak nak kena la buat jugak...tokey besar tu....hehehhe...so dah siap dah ni...rasanya tak tau la..tapi resepinya sama jer harap2 sama la mcm yang dia rasa aritu...esok hubby aku g hantarkan kat kedai dia....selamat menjamu selera nida....

Ha...pasal nama tu..'Low Fat' tu sebab butter yg digunakan cuma 170g (kebanyakan guna 250g butter)...gula halus 140g..and aku tak guna coklat masak..guna choco-powder jer..topping tu guna susu pekat + choco-powder + minyak jagung...
bila makan tak de la rasa manis yang melekat kat tekak....

Friday, February 11, 2011

Fondant Cup Cakes

Order dari Cik Wani, Perodua, Jitra...Selamat bertunang Cik Wani dgn tunang nya Mie..moga cup cakes yang ditempah dapat memeriahkan majlis...

Bouquet

Petite Flower

Edible Own Image



Deco: Fondant & Edible Image
Cake Flavour: Moist Chocolate Cake
Size: m
Qty: 25 cups
Price: RM50.00